Fénymásolástechnika

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Ez az oldal sütiket használ!

If you not change browser settings, you agree to it. Részletek

Megértettem

morr

Develop

develop_logo

A DEVELOP a multifunkciós berendezések új dimenzióját kínálja intuitív és könnyű, okostelefonokhoz hasonlítható kezelőfelülettel. Az ineo készülékek a mindennapi irodai munka szerves részévé válhatnak.

A DEVELOP a Konica Minolta része a kettős márka stratégia jegyében.


A 2010-es évek

A DEVELOP egyet jelent a magas minőségű irodai kommunikációs rendszerekkel. Európa öt legjobb kis és középvállalatoknak szóló színes nyomtatómárkája között van.

A DEVELOP egy trendmutató, merész és kreatív márka, mely részt vesz az irodai kommunikáció jövőjének formálásában. Elsődleges célja az ügyfelek hatékonyságának növelése a dokumentumkészítés területén.


A 2000-es évek

A DEVELOP átköltözteti központját Gerlingenből Langenhagenbe. Megjelenik az első négyszínű, tandem-technológiás irodai berendezés, a QC 1500/ QC 2000.

Az Európai Unió a gazdasági és pénzügyi egyesülés harmadik, utolsó szakaszába lép a közös valuta bevezetésével és az Európai Központi Bank megalapításával.

Létrejön a Konica Minolta konszern több mint 31800 alkalmazottal. A Develop a világ 60 országában forgalmazza termékeit.

A DEVELOP új termékkampányt indít az ineo sorozattal, amely a kiváló nyomtatási minőséget ötvözi a költséghatékonysággal. A termékportfólió sikeresen egészül ki további multifunkciós nyomtató rendszerekkel. A széles választékot különböző szoftvermegoldások és szolgáltatások teszik teljessé.

Az ineo+ 6500 bemutatása azt jelenti, hogy a DEVELOP megkezdte a kisebb nyomdák kiszolgálását. További nyomdai rendszerek fejlesztése folyamatban.

A DEVELOP a kisebb irodák és kereskedők részére az A4 nyomtatási rendszerek piacán is növeli a jelenlétét.


A 90-es évek

Németország az újraegyesítést ünnepli.

A Develop teljesen beépül a Minolta konszernbe. Létrejön a Develop GmbH szolgáltató és kereskedelmi vállalat 120 alkalmazottal.

Dolly, a klónozott bárány lesz az első genetikailag azonos másolata egy emlősállatnak.

A Develop bemutatja a piacon az első digitális fekete-fehér másolót – a D3000iD-t –, amelyet egy év múlva követ az első digitális színes készülék. Forgalomba kerül A DFC 100.


A 80-as évek

A Develop kifejleszti a világ legkisebb automata fénymásológépét – a Develop 10-est – és 6 nemzetközi díjat nyer a jövőbemutató tervezésért.

Charles herceg, brit trónörökös, és Lady Diana Spencer megtartják az évszázad esküvőjét.

A Develop együttműködési megállapodást köt a Minoltával és ettől kezdve az összes kis és közepes kategóriájú gépet az európai piacra gyártja. Bevezetik a Develop100-at, elkészül a 100 ezredik másológép.


A 70-es évek

A 33-as sorozatszámú "Volkskopierer" gépével a Develop bemutatja első kisméretű automata irodai másolóját és belép az USA piacára.

Megszületik az első lombikbébi, a Concorde elindítja menetrendszerinti járatait a transzatlanti útvonalakon.

A Develop kifejleszti az első normál papíros másológépet a Develop 66.1-est.


A 60-as évek

A Beatles áll az amerikai zenei toplista első öt helyén. Az autómotorok üzemanyag-befecskendezői készen állnak a forgalmazásra, Neil Armstrong és Buzz Aldrin elsőként lépnek a Holdra.

Az elektrosztatika forradalmi változásokat hoz a másolástechnikában. A Develop az egyetlen gyártó, aki minden eljárásra - a diffúziós, elektrosztatikus, kétspektrumú és az ofszet nyomtatás - kínál gépeket.


Az 50-es évek

A "német gazdasági csoda" (Wirtschaftswunder) beindul Nyugat-Németországban. A "Blitz" másológépekre 16 szabadalmat és 39 licencet adnak ki, a Develop már 87 országban forgalmazza termékeit.

Németország megnyeri a labdarúgó-világbajnokságot és a rock and roll hódít a táncparketten.

A Develop elkészíti az első reklámfotókat a "Blitz" másolóról és a Develop "Kombi"-ról: "Két perc egy másolat."


1948. június 21.

Dr. Walter Eisbein, Konrad Kral és Arno Lippinghoff megalapítják a Developot.

Az első gyártóhely egy régi gyárépület Stuttgart-Zuffenhausenben. Az első mikrohullámú sütők megjelennek az amerikai háztartásokban, és megkezdődik az első színes tévéadás.

Dr. Eisbein kifejleszti a világ legelső másolóját a Develop D 10 „Blitz” másológépet.