Fénymásolástechnika

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Ez az oldal sütiket használ!

If you not change browser settings, you agree to it. Részletek

Megértettem

morr

Konica Minolta

minolta_logo

A Konica és a Minolta 2000 óta működik együtt a polimerizált festékezők és a digitális nyomtatás valamint másolástechnika fejlesztésének területén. A menedzsment koncepciója egy olyan innovatív világvállalat létrehozása, amely a közös fejlesztéseknek köszönhetően tovább tudja növelni meghatározó szerepét a képalkotás terén, illetve a digitális piac olyan vezető cégének megteremtése, amely a fejlett technológiát a megbízhatósággal és költséghatékonysággal képes ötvözni.

Az eleinte két különálló vállalat, a Konica és a Minolta története hosszú évtizedekre nyúlik vissza.

1873-ban Rokusaburo Sugiura hozta létre a fotótechnikai és litográfiai termékekre specializálódott cégét, a Konishiya Rokubeitent, Tokióban. A Konica nevet először 1948-ban, majd széleskörűen 1970-ben kezdték használni.

A Minolta története 1928-ban kezdődött, amikor Kazuo Tashima megalapította a Nichi-Doku Shashinki Shote-ot, azaz a Japán-Német Kameratársaságot, a fényjelenségekben felhalmozott emberi tudás fejlesztésének céljával. Fejlesztéseinek fő iránya a fotótechnika volt, az irodai számítástechnika, az elektronikai és ipari optikai rendszerek csak később kerültek bele a cég portfóliójába. Napjainkra a cég termelésének és forgalmazásának többségét már a multifunkciós berendezések (nyomtatás, másolás, faxolás, szkennelés és archiválás egy berendezésben), lézernyomtatók, teszik ki.

A Minolta megszerezte az ISO 9000 (International Standard for Quality Assurance) és az ISO 14001 (International Environmental Standard) minősítéseket, valamint a nemzetközi "Energy Star" program elismerését. Az irodatechnikai piacon egyedülállóan, nagymértékben környezetbarát módon, újrahasznosítható anyagokból állíthatjuk elő termékeinket.

A Minolta az 1970-es évektől van jelen a magyar üzleti életben. Magyarországon elsőként 1990 tavaszán alapította meg a Minolta vállalatcsoport teljes jogú tagjaként leányvállalatát, a Minolta Magyarország Irodarendszer Kft-t. A magyarországi üzletág beindítását követően forgalomba hozott több tízezer Minolta-berendezés fényes bizonyítéka annak, hogy hazánk is a világ igényesebb, újdonságokra nyitott piacai közé tartozik. 2003-tól kezdve:

Mi az alábbi - alapvető - filozófiát követjük a mindennapi munka során:

        Integráció értelmében a Minolta Magyarország Irodarendszer Kft., mint a Konica Minolta magyarországi leányvállalata, Konica Minolta Magyarország Üzleti megoldások Kft. néven működik tovább.
        Piacvezető pozíció elérése és megtartása azokon a területeken, ahol a társaság be tudja bizonyítani erősségét.
        Mértéktartó fejlődés elérése mellett szilárd pénzügyi pozíció létrehozása.
        Nyílt és becsületes világnézet megteremtése.
        Mindig innovatív, jövőbe mutató, modern technológia kifejlesztése, valamint annak a képességnek a megszerzése és birtoklása, amely segítségével a forradalmi ötleteket valóra válthatjuk.

Világszínvonalú termékeink mellett az országban egyedülálló szakembergárdával járulunk hozzá partnereink maximális megelégedettségéhez. A Konica Minolta irodatechnikai berendezések kizárólagos generálimportőri szintjén gondoskodunk Magyarország egész területén, vásárlóink egyformán legmagasabb szintű kiszolgálásáról. Ennek érdekében saját tulajdonú kirendeltségek és partneri márkaképviseletek hálózatát építettük ki.

Termékeink sikerében döntő jelentőséggel bír a kapcsolódó Konica Minolta-minőségi szolgáltatások köre, melyet tapasztalt szakembereink képviselnek. A kiemelkedő szakképzettséget a Konica Minoltában bevezetett MPlus oktatási módszerrel szerezték meg. Ez az irodatechnikában egyedülálló oktatási módszer elnyerte a "KVD Service Management Prize" díjat, amely szerint az MPlus az egyik legigényesebb oktatási rendszer az irodatechnikai piacon.

Cégünk bevezette az ISO 9001:2008 előírásainak megfelelő minőségbiztosítási rendszert. Ezzel kívánjuk garantálni partnereinknek a Konica Minolta márkanévhez méltó szolgáltatásokat.